Durea sneaker zit perfect

Al een geruime tijd ben ik aan het zoeken naar goede sneakers voor de zomermaanden. Het ging er met name om dat deze sneakers mij goed moeten zitten maar ook het feit dat ze niet al te duur moeten zijn, na de zomer haal ik namelijk weer schoenen voor de wintermaanden. Door te zoeken op het internet naar goede sneakers ben ik de Durea sneaker tegen gekomen. Deze vond ik persoonlijk erg leuk waardoor ik getwijfeld heb of dat ik ze meteen bestel of nog even verder shop.logo-nl

Eigenlijk baalde ik enorm, ik had ze gelijk moeten bestellen aangezien ik niet meer wist waar ik deze sneakers gezien had. Door weer te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Zodra ik de sneakers zag staan zou ik ze gelijk bestellen! Wilde niet nogmaals te maken krijgen met het feit dat ik het niet vinden kon. Doordat Van Bommel schoenmode genoeg in het assortiment heeft heb ik zowel de sneakers als sandalen besteld bij hun. De kosten voor het aanschaffen van schoenen bij hun is een stuk lager als dat ik elders gezien had.