Explorers Fabulous Hotels Group nabij Disneyland Parijs

douglas tuinschuur kopen

Explorers Fabulous Hotels Group biedt een unieke ervaring voor reizigers die Disneyland Parijs willen bezoeken. Deze hotelgroep staat bekend om zijn thematische ontwerpen en kindvriendelijke faciliteiten, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen. De hotels zijn strategisch gelegen op een steenworp afstand van het park, wat het reizen gemakkelijk en stressvrij maakt.

Unieke thematische ontwerpen

Avontuurlijke sferen

De hotels van Explorers Fabulous Hotels Group zijn ontworpen met een avontuurlijke thema, wat een gevoel van opwinding en ontdekking oproept bij gasten. De kamers en openbare ruimtes zijn ingericht met decoraties die verwijzen naar zeereizen, piraten en verborgen schatten. Dit thematische ontwerp zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen zich ondergedompeld voelen in een wereld van avontuur en fantasie.

Kindvriendelijke faciliteiten

De hotels bieden een breed scala aan faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Er zijn speelkamers, zwembaden met glijbanen en interactieve speeltoestellen die de jongste gasten urenlang kunnen vermaken. Daarnaast zijn er speciale activiteiten en animatieteams die dagelijks zorgen voor entertainment, zodat ouders even kunnen ontspannen.

Leestip: Ervaringen DeMagieExpert.nl met Explorers Fabulous Hotels Group nabij Disneyland Parijs

Eet- en drinkmogelijkheden

Diverse restaurants

Explorers Fabulous Hotels Group beschikt over verschillende restaurants die een breed scala aan gerechten aanbieden. Van internationale buffetten tot themarestaurants met speciale menu’s voor kinderen, er is voor elk wat wils. De restaurants zijn ontworpen om de avontuurlijke sfeer van het hotel te complementeren, met decoraties die passen bij het maritieme thema.

Gezonde opties voor kinderen

Gezinnen kunnen genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijdopties. De hotels bieden speciale kindermenu’s die niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam. Dit maakt het gemakkelijker voor ouders om gezonde keuzes te maken voor hun kinderen, zelfs tijdens de vakantie.

Activiteiten en entertainment

Dagelijkse animatie

De hotels organiseren dagelijks een scala aan activiteiten en animatieprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden. Van knutselworkshops tot speurtochten en thematische avonden, er is altijd iets te doen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren.

Zwembaden en waterparken

Een van de hoogtepunten van een verblijf in een Explorers Fabulous Hotel is het indrukwekkende waterpark. Met meerdere zwembaden, glijbanen en waterspeelplaatsen, kunnen kinderen zich uitleven terwijl ouders ontspannen aan de kant. Het waterpark is ontworpen met veiligheid en plezier in gedachten, waardoor het geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.

Vervoer naar Disneyland Parijs

Shuttle services

Explorers Fabulous Hotels Group biedt handige shuttle services naar Disneyland Parijs. Deze pendeldiensten zijn frequent en betrouwbaar, waardoor gasten gemakkelijk en snel het park kunnen bereiken. Dit maakt het verblijf nog comfortabeler, omdat er geen zorgen zijn over parkeren of lange wandelafstanden.

Nabijheid van het park

De hotels zijn strategisch gelegen nabij Disneyland Parijs, wat betekent dat gasten binnen enkele minuten bij de ingang van het park kunnen zijn. Deze nabijheid maakt het mogelijk om gedurende de dag meerdere keren heen en weer te reizen, wat vooral handig is voor gezinnen met jonge kinderen die misschien tussendoor een pauze nodig hebben.

Een onvergetelijke ervaring

Explorers Fabulous Hotels Group nabij Disneyland Parijs biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor gezinnen. Met thematische ontwerpen, kindvriendelijke faciliteiten, diverse eet- en drinkmogelijkheden, en gemakkelijke toegang tot het park, is het de perfecte uitvalsbasis voor een magische vakantie. Gasten kunnen genieten van comfort, avontuur en volop entertainment, waardoor hun bezoek aan Disneyland Parijs nog specialer wordt.