Geen koude nachten meer

deken

Wanneer je het geregeld koud hebt tijdens de nacht in de winter is een deken een goede optie voor op je bed, geen last meer van koude voeten of wakker worden omdat je het te koud hebt. Naast dat dekens erg lekker en comfortabel zijn, staat het ook nog eens erg leuk op je bed. In de webshop van smulderstextiel.be zijn er verschillende kleuren, voor ieder bed een geschikte kleur om mee te combineren. Ook voor een kinderkamer zijn er leuke exemplaren en kleuren voor op het bed. 

deken

Mooie effen kleur

Omdat een deken vaak over een dekbedovertrek heen ligt, worden de kleuren rustig gehouden. Veel van de kleuren in de webshop zijn effen, dit om een rustig beeld te creëren in de slaapkamer en geen wirwar van vele verschillende kleuren. Voor kinderen en peuters zijn de dekens wel uitgevoerd met een leuk design, neem de dekens voor een puter met bijvoorbeeld sterren. Voor kinderen jonger dan twee jaar is het niet aan te raden een deken te gebruiken, dit in verband met het gevaar om te stikken.

Als accessoire op bed

Een deken hoeft niet altijd perse een functie te hebben, als decoratie zijn dekens ook erg leuk op een bed. Wil je een beetje extra kleur in de slaapkamer hebben dan is het leuk om dit met dekens te doen, je kunt de deken ook vouwen in een mooi figuur of aan het eind van het bed neerleggen. Zo zijn er verschillende manieren om er een echt decoratieve functie aan te geven om de slaapkamer nog leuker te maken.