Uniek op een bruiloft

omnishirt.be

Een feestje, een bruiloft of een vrijgezellenfeest, zomaar drie feesten waarbij je origineel voor de dag kunt komen met je vriendengroep. Iedereen mag bijvoorbeeld weten dat jullie een feestje hebben omdat een vriend gaat trouwen, natuurlijk is het nog leuker als je als vrienden onder elkaar een shirt met een originele opdruk aan hebben. In de kleur die je wenst, want op omnishirt.be kun je kiezen uit een aantal leuke mooie kleuren. 

  • Ontwerp je eigen mond masker

Helaas moet je tegenwoordig in de winkels een mondmasker dragen, maar dan wil je wel een model wat er een beetje leuk uitziet natuurlijk. Bij omnishirt.be kun je naast je shirt en andere leuke dingen ook je eigen mond masker ontwerpen. Kies een leuke tekst, of grappige afbeelding en laat deze op je masker maken. Op deze manier heb je een uniek mondmasker die niemand anders heeft. Kijk in de webshop voor de mogelijkheden om een masker te maken. Ook een masker maak je eenvoudig met de online tool in de webshop.

omnishirt.be

Maak ook je eigen hoodie

Naast een eigen shirt kun je ook een hoodie helemaal zelf ontwerpen, misschien wel met de naam van je vriend of vriendin of je favoriete voetbalclub. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden in de webshop van omnishirt.be, jij beslist wat er voor tekst of afbeelding op het product komt te staan. Of je er nu een of tien wilt laten maken, hoe meer je er bestelt hoe goedkoper de producten worden. Heb je vragen over het bedrukken van een product, neem dan contact op met de webshop.