Vakantie voor jong en oud

vakantiehuis Provence

Een vakantie naar Frankrijk is de ideale vakantie voor jong en oud, heerlijk weer en prachtige natuur waarvan je kunt genieten. Maar wil je een dagje naar een grote stad dan is dit ook mogelijk, een vakantiehuis Provence is tevens de perfecte manier om in het mooie land te verblijven. De meeste vakantiehuizen hebben een zwembad waar je tijdens een warme dag een duik in kunt nemen, je voelt jezelf echt de koning te rijk in Frankrijk. Even bijkomen van een jaar hard werken, in een schitterende provincie om te genieten van de kleine dingen.

vakantiehuis Provence

Uitgestrekte natuur

De Provence is een prachtige omgeving met zijn uitgestrekte natuur, prachtige lavendelvelden waarlangs je kunt fietsen. Snuif de heerlijke geur op, maak een wandeling langs het strand om even af te koelen met je voeten in het water. Met een vakantiehuis Provence kan het eigenlijk niet mooier worden, met het hele gezin in je eigen zwembad om een echt vakantiegevoel te hebben. Drink een wijntje of geniet van een heerlijke Franse maaltijd om de vakantie compleet te maken.

Zoek je een specifiek vakantiehuis?

Ook wanneer je op zoek bent naar een specifiek vakantiehuis Provence ben je bij vacanceprovence.be aan het juiste adres, op de website vind je verschillende woningen die je kunt huren voor je vakantie. Heb je speciale wensen dan kun je kijken naar de eigenschappen van de vakantiehuizen, of je nu met je gezin bent of met een groep vrienden je vindt altijd een geschikte vakantiewoning om een heerlijke vakantie te kunnen vieren.