Bij Lavista handdoeken snel en gemakkelijk bedrukken!

Bekijk de pagina van  Lavista!

Bent u ook als ondernemer op zoek naar relatiegeschenken voor uw medewerkers maar vind u het moeilijk om een betrouwbare aanbieder te vinden? Dan heeft u heel veel aan het onderwerp waarover ik u vandaag de dag ga vertellen. Het gaan namelijk over handdoeken snel en gemakkelijk bedrukken wat ik zelf ook heb laten doen en wat erg goed heeft uitgepakt zowel bij mijn collega’s als bij de vaste klanten die ik ook een cadeau heb gedaan met deze handdoeken. Verder ben ik erachter gekomen dat dit bedrijf nog veel meer relatie geschenken heeft waar u uit kunt kiezen om dit te laten personaliseren. Dit is erg fijn en tevens ook nog eens goede reclame, al deze geschenken komen misschien ergens te liggen waar uw logo en naam goed op te zien is. Verder kan ik u vertellen dat het goed in de smaak zal vallen bij uw werknemers en dat het word gezien als een presentje en niet als een reclame middel.

Zelf heb ik het ook laten doen met groot succes als gevolg!

Doordat ik zelf ook een eigen bedrijf heb met heel wat werknemers, ben ik gaan zoeken naar een leuk cadeautje waar ik mijn medewerkers tevreden mee kon stellen en waar ik uiteindelijk zelf ook nog iets aan had. Dit zijn dus de relatie geschenken geworden en heb ik meerdere goede ontvangsten gehad van de leiding gevende personen die in mijn bedrijf aanwezig zijn. Om deze reden ga ik dus ook door met deze kleine dingen uitdelen aangezien ik ook nog eens heb gemerkt dat de omzet een stuk is gestegen sinds ik de geschenken heb uitgedeeld. Daar komt ook nog eens bij dat het voor het personeel ook nog een motiverend werkt als zij om de tijd iets krijgen waar zij wat aan hebben zoals handdoeken snel en gemakkelijk bedrukken.

Een zeer nette en snelle service!

Zoals u al heeft kunnen merken, ben ik erg tevreden over de afhandeling van de bestelling die ik heb geplaatst en ben ik zeker van plan om meerdere bestellingen te gaan doen bij dit bedrijf en kan ik met zekerheid zeggen dat ik dit bedrijf als een vaste leverancier zag na de eerste keer dat ik had besteld. Dit komt mede door de snelle levertijden die ik niet had verwacht van het handdoeken snel en gemakkelijk bedrukken en het personeel wat ook echt weet wat het bedrijf aanbiedt waar zij voor werken. Als ik vragen heb kan ik hier altijd terecht en hoef ik niet bang te zijn dat ik met vraag tekens achter blijf. Verder vind ik het ook nog erg fijn dat ik vanaf nu niet meer naar meerdere leveranciers hoef te zoeken die mij producten kunnen aanbieden waar ik naar opzoek ben.

Een aan rader voor iedereen!

Bent u ook op zoek naar een aanbieder voor simpele maar leuke cadeautjes voor uw personeel of klanten? Dan kan ik vertellen dat u bij Lavista aan het goede adres bent voor handdoeken snel en gemakkelijk bedrukken! Ik ben in ieder geval een vaste klant!