Camping voor fietsers Ardennen

Een leuke camping voor fietsers Ardennen

Ikzelf vind het heerlijke om lange afstanden af te leggen op de vakantie. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik enkele maanden geleden op vakantie ben geweest naar de Ardennen. Simpelweg omdat ik voor een zeer voordelige prijs een camping voor fietsers Ardennen kon boeken. Deze camping voor fietsers Ardennen beschikten over een prachtige accommodatie, met daarom heen prachtige natuurgebieden. Ook kon ik een Mountain bike huren waarmee ik kon gaan fietsen in deze prachtige natuurgebieden.

welkomTijdens de vakantie was het voor mijzelf alleen maar genieten. Ik heb honderden kilometers gefietst in twee weken tijd. ik heb genoten van de natuur, de omgeving, de mensen echt werkelijk waar alles was fantastisch. De ochtenden, middagen waren ingedeeld met fietsen en in de avonden ging ik lekker rondhangen met de andere vakantiegangers en de dorpelingen. Achteraf gezien kan ik u garanderen dat het een echte top vakantie was. Wilt u een geweldige en leuke actieve vakantie ervaren? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de website van Campinganderegg.be, dit is een fantastisch aanbieder waar u voor scherpe prijzen geweldige vakantie accommodatie’s kunt boeken!