Gezellig in België

Mijn broer heeft een hele tijd in België gewoond. Mijn zus en ik dachten hem op te zoeken omdat we hem al lang niet hebben gezien. We hebben de auto gepakt en hadden nog een vriendin meegenomen. Nadat we in België aan waren gekomen kwamen we totaal verkeerd uit. Blijkbaar hadden we het verkeerde adres ingevoerd. Dus moesten we weer de hele andere kant op rijden en waren we eindelijk aangekomen bij mijn broers huis. We gingen al gelijk gezamenlijk koken en eten, dat was pas het begin van de avond.

Lekker stappen

Wij hadden met z’n alle besloten om de stad in te gaan en lekker te gaan stappen. Hier waren genoeg gelegenheden maar mijn broer wilde graag naar the villa omdat hij daar zelf ook nog niet was geweest. Zo ging mijn broer met de fiets naar the villa en wij gingen met de bus. Hierbij zaten we in de bus en miste we de halte, dus moesten we nog een stuk terug lopen. Eindelijk aangekomen was het heel erg druk. Het was een grote club en veel gezelligheid. De muziekstyle was erg anders en de mensen waren er ook anders. Dat is wat ik er juist zo leuk aan vond, een nieuwe ervaring, nieuwe mensen leren kennen is toch iets wat ik leuk blijf vinden.

Terrasje pakken

Na een heerlijk avondje stappen moesten we natuurlijk ook de stad in. Zo gingen we met z’n alle de stad in en shoppen en lekker terrasjes pakken. We roken wel veel wiet toen we op een terrasje zaten. En natuurlijk zat iedereen aan de alcohol.

Terwijl we op het terrasje zaten hebben we gekletst en ben ik nieuwe dingen te weten gekomen. Aangezien we wiet roken ging het over afkicken en welke oplossingen daarvoor zijn. Zo werd mij verteld over detoxificatie. Dit is dan het lichaam ontgiften van verslavende middelen. En net als bij elke afkickmanier zijn er ook afkickverschijnselen. Daar was ik heel benieuwd naar. Dus vertelde mijn broer er meer over. En zo blijkt maar dat voor elk probleem wel een oplossing is, alleen moet je er wel de motivatie voor hebben om het op te lossen.

Tijd om naar huis te gaan

Na een heerlijk dagje in de stad te hebben rondgelopen was het weer tijd om naar huis te gaan. Mijn broer moest ook weer aan het werk en wij moesten naar huis voor de verjaardag van mijn moeder. We waren wel erg brak toen we aankwamen dus er kwam niet veel nuttigs uit onze mond. Maar we hebben wel kunnen vertellen hoe gezellig het was in België.