perfect te werk gaan met akoestiek

Ik als leidinggevende heb natuurlijk vrij veel in de gaten als er iets aan de hand is. Zo merkte ik voor een tijd terug dat een bepaald groepje nogal last heeft om te werken in een open ruimte. Doordat ik hun natuurlijk niet wil verliezen ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om goede akoestiek te verkrijgen. Dit viel nogal tegen aangezien ik er wel vanuit ging dat ik het binnen een paar minuten kon vinden. Door goed te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van akoestiekbycvousplait.be. Hier is het namelijk mogelijk om diverse vormen van akoestiek te verkrijgen wat perfect is natuurlijk. Ook in de kosten hoef ik me geen zorgen te maken bij hun aangezien het aanzienlijk goedkoop is tegenover andere bedrijven.

project artev h 06

Doordat ik hier gerust kon bestellen en het te laten monteren heb ik het niet afgeslagen. Telefonisch contact gezocht met dit bedrijf om in te zien hoe lang ze erover zouden doen om het te bezorgen. Uiteindelijk konden ze het in een dag monteren zodat we er bijna geen last van zullen hebben. Het ziet er nu nog gek uit maar onze akoestiek op kantoor is perfect!