Beachvlaggen drukken

Wil je online je eigen beachvlaggen drukken? Beachvlaggen zijn al jarenlang een van de meest populaire vlaggensoorten. Dit type vlaggen is, sorry voor de woordkeus, uit de tropen overgewaaid, en siert nu al flink wat ondernemingen in ons eigen koude landje. Deze kenmerkende kromme vlaggen staan erg leuk, en zijn standaard aan beide kanten bedrukt. De vlaggen zijn uiteraard niet alleen geschikt voor toepassingen aan het strand. Ze kunnen uitsteken dienen als uithangbord voor bedrijven en instellingen. En zelfs particulieren kopen vaak beachvlaggen om hun woonhuis iets extra’s te geven. 

Koop superieure kwaliteit beachvlaggen

Beachvlaggen worden over het algemeen gemaakt van sterk polyester. Dit is een veelzijdige en sterke kunststof, en het materiaal heeft niet te lijden van vocht- en schimmelproblemen. Door je tekst of bedrijfslogo online door te sturen naar het vlaggenbedrijf, kan je binnen een paar dagen jouw bedrijfslogo levensgroot op je terrein zien wapperen. Beachvlaggen zijn beschikbaar in diverse formaten, van kleine vlaggen van tientallen centimeters breed, tot gigantische banieren die vele meters boven jouw bedrijf uittorenen. Ook de vlaggenmasten waaraan je de vlaggen bevestigt zijn beschikbaar in verschillende lengtes, vaak van een meter tot 20 meter hoog. 

Voor elke vlag een eigen standaard

Afhankelijk van het formaat van je vlag heb je verschillende mogelijkheden om hem op je terrein of aan je gevel te bevestigen. Een vlaggenbedrijf levert over het algemeen verschillende voeten van beton, van metaal of van plastic. Die laatste voeten kan je dan zelf ter plekke vullen met water. Ook kan een vlaggenmast met een beachvlag eenvoudig in de grond worden gezet met behulp van een grondboor. Als je gebruikmaakt van een montageservice, wat tegenwoordig voor een gering tarief mogelijk is, kunnen de experts van het vlaggenbedrijf je vlag duurzaam bevestigen aan je gevel of op je dak.