Een luxe uitstraling

Woolrich sweater

Ralph Lauren is een van de grootste namen in de kledingindustrie, en zal dit nog voor een lange tijd zo blijven. Het is een iconisch, tijdloos merk en het is een wereldwijd bekend fenomeen geworden. Het oorspronkelijk uit Amerika komende bedrijf heeft sinds het begin echt een naam voor zichzelf gemaakt. Ralph Lauren staat voor een bepaalde status, comfort en luxe. Ieder item straalt dit ook uit en het is dan ook niet raar dat de items zo populaire zijn. De zomerse collecties zijn een echte zomer musthave en zijn, door de felle kleuren, dan ook echt statement items. Niet alleen zijn de items mooi te combineren, de items zijn ook mooi te dragen los.

Eigen keuzes

Of je nu kiest voor een opvallende kleur of een leuk patroon, er zal in een van de Ralph Lauren collecties iets te vinden zijn. De verschillende patronen zullen ervoor zorgen dat je outfit meer persoonlijkheid uitstraalt. Maar de simpele kleuren zullen eerdere een nette, klassieke uitstraling bieden. De polo’s zijn bijvoorbeeld multifunctioneel, overdag kunnen ze ook gedragen worden met korte broek en zijn zij erg mooi te combineren met de pantalons uit de Ralph Lauren collectie. Het is bijna essentieel om er eentje mee te nemen op vakantie.

Kleuren en patronen

Door de felle kleuren moeten de Ralph Lauren items wel bij je in de smaak vallen om er voor te kiezen. Toch zullen de kleuren niet weg nemen van de klassieke, nette uitstraling die Ralph Lauren kleding met zich mee brengt. De zwembroeken zijn heel mooi te combineren met de verschillende t shirts en polo’s uit de Ralph Lauren collectie en zullen er altijd voor zorgen dat er opgevallen wordt. Er kan bij het uitkiezen van een zwembroek gekozen worden tussen meerdere kleuren en verschillende pasvormen. Dit zorgt ervoor dat de collectie uitgebreid is en dat er voor iedereen wel iets te vinden is.