Loungebanken voor buiten

Loungebanken voor buiten

Een loungebank in de tuin hebben is gezellig, u kan er van het mooie weer genieten in gezelschap van familie en vrienden. Maar er is heel wat kwaliteitsverschil in de loungebanken die op de markt zijn. Iets wat buiten staat moet stevig genoeg zijn om tegen weer en wind te kunnen. Kies daarom een loungebank van Dutch Rivièra, superieure kwaliteit aan een interessante prijs.

Loungebanken voor buiten

Kies een model uit volledig naar uw wensen. Het formaat, kleur en uitvoering kan u op maat van uw terras en tuin laten maken.

Er zijn ook losse modules te koop, die kan u combineren met de huidige loungebank of later aanvullen. Met loungekussens vult u de loungebank op, zodat het een gezellig geheel wordt.

Met een gezellige loungebank hoef je niet binnen te zitten tijdens de zomeravonden. Je creëert zo een extra zithoek waar je volop van je tuin kan genieten. Het is een echte meerwaarde aan je woning. Richt je terras volledig in en maak van je loungebank een eyecatcher. De modellen van Dutch Rivièra zijn niet alleen leuk om in te zitten maar ook om naar te kijken.