Riu palace hotels zijn prachtig om uw vakantie door te brengen

De hotels van Riu palace hotels zijn gelegen in de mooiste gebieden op verschillende vakantiebestemmingen. Daarbij hebben ze een enorm goede service, heerlijke restaurants en een prettige sfeer. Dit zorgt zeker voor de echte vakantiegevoel en dat u 100% tot rust komt. Voor personen die van luxe houden zijn ze bij Riu palace hotels aan het juiste adres.

Redenen om te kiezen voor Riu hotels en resorts

Het bedrijf startte in 1953 met hotels op prachtige gebieden en zijn enorm gegroeid tot een groep met Riu palace hotels op de mooiste en exclusieve vakantiebestemmingen, zoals: Spanje, Canarische eilanden en de Caraïben.  De Riu palace hotels zijn nu vooral bekend om de uitmuntende service die ze u en uw gezin bieden. De medewerkers zouden er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Dit doen ze door alle troeven die ze kunnen bieden in de strijd te gooien. Zo hebben ze een keuken met heerlijke gerechten die elke dag vers bereid worden. Daarbij hebben ze op het strand fijne ligbedden met uitzicht over de adembenemende zee.

Naast de service zijn de kamers waar u overnacht zeer stijlvol, comfortabel en ruim. Zo voelt u zich meteen thuis. De kamers hebben een een tropische sfeer voor een écht vakantiegevoel. Ook zijn de Riu palace hotels heel kindvriendelijk. Kinderen kunnen genieten van spelletjes met de animatie, in de speeltuinen, spelcomputers en super leuke zwembaden. Al deze factoren zorgen voor een perfect vakantieverblijf.