Voor kwaliteits Afstandsmeter bent u bij Fixami aan het juiste adres!

Vaak is het zo wanneer u een meter koopt, dat deze al snel kapot gaat of dat deze toch nog fouten maakt tijdens het meten, dat is natuurlijk vervelend. Daarom heb ik zelf mijn meter aangeschaft bij Fixami.

De kwaliteit

Toen ik het product had aangeschaft, deed ik wel eerst een eigen onderzoek naar afstandsmeter met goede kwaliteitseisen. Zo heb ik verschillende websites bezocht met verschillende reviews. Nadat ik veel websites had bezocht, kwam ik ook terecht bij Fixami. Ik ben dan ook grondig op de website gaan kijken, wat ze allemaal verkochten en ben ik grondig gaan kijken naar de kwaliteiten van hun producten.

Bezorging

Nadat ik het grondig had bekeken, besloot ik toch een product aan te schaffen van Fixami. Dus besloot ik om een Afstandsmeter aan te schaffen voor in huis. Nadat ik het besteld had, duurde het maar één dag voordat ik het binnen had. Ik bestelde rond een uur of negen in de avond  en mijn bestelling arriveerde rond twee uur.

Nadat ik de Afstandsmeter uit de bezorgdoos had gehaald, zag ik de mooie verpakking van de Afstandsmeter. Ook haalde ik de meter uit de verpakking en het zag er keurig en mooi uit. Alleen keurig en mooi wilt niet zeggen dat een product het goed werk.

Daarom ben ik het product gaan testen op de moeilijkste plekken, denkt u hierbij aan hoeken en hoge plekken. Het product deed het goed en had geen problemen met het meten van de hoeken en hoge plekken.